TJÄNSTER

Läkande samtal

Jag coachar och vägleder dig andligt och praktiskt för att stärka ditt självledarskap och bli mer sann mot dig själv och ditt hjärta, för att uppleva mer glädje och kärlek i ditt liv. Vi har bara ett liv och det gäller att ta tillvara på varje dag tänker jag. Jag är utbildad inom Zen coaching vilket är en metod som stödjer din inre resa från logiskt tänkande och analyserande till att vara i ditt hjärta och leva i sanning från den platsen. Mitt råd är att ses ett antal gånger för att skapa trygghet och förtroende mellan oss och för att uppnå framsteg.  

Kroppsbehandling 

Kroppen är något av det viktigaste vi har och därför måste vi vara rädda om den. Allt som händer runt omkring oss sätter sig och tar sig uttryck i våra kroppar som stress, trauman och besvärliga utmanande situationer i livet. Det innebär att du kanske känner dig spänd eller har smärta någonstans vilket beror på att det naturliga energiflödet i din kropp blivit stört. Det händer många utmanande saker i vår omvärld hela tiden vilket kanske skapar både stress och oro. En kroppsbehandling kan då vara välgörande och till stor nytta. Jag är utbildad i en metod som heter ”Alchemy of Touch”. En holistisk djupgående helande metod som ökar energiflödet i kroppen och bidrar till självläkning. 

Beröring  

Att komma i kontakt med kroppen är magiskt! Resultatet är att du blir av med gamla saker och skapar plats för att känna dig mer levande och mer balanserad i kroppen och kunna njuta av livet fullt ut. Du kan bli mer avslappnad och känna dig mer som dig själv och få utrymme för glädje och kärlek i stället. Jag har genomfört ett antal utbildningar inom detta område; tantraterapi, tantramassage och kroppsdearmourering baserad på ”the Gaia method”. Jag är även utbildad massör i ”Alchemy of touch” och internationellt certifierad Hahta yogalärare samt fördjupar mig löpande inom yoga, tantra och yogisk tantrisk filosofi. Ju mer jag arbetar med kroppsterapi använder jag alla mina olika kunskaper i olika situationer utifrån olika behov. Jag älskar kroppar!

 

Kristina är en fantastisk massageterapeut – intuitiv, närvarande och helt fantastiska händer! Känner mig alltid som ny när jag går därifrån ❤️

Elin S.

”I first met Kristina in Ängsbacka and she really stood out because of her playful and positive spirit. I booked her body treatment session because I was struggling with sexuality and really trusted her to help me in this area because of her respectful and professional attitude. The experience was absolutely amazing – she helped me connect with my own playful side, I never laughed so hard from receiving touch before, it was really eye-opening. I learned not to rush towards goals and instead enjoy the full ride. I highly recommend it to anyone who wants to better at understanding your own sexuality and improve your love-making.”

Peter P.

Massage Therapist
sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska