TJÄNSTER

Coaching 

Min coaching är intriktad på att hjälpa dig att uppnå dina mål och bli mer sann mot dig själv och ditt hjärta. Syftet är att uppleva mer harmoni, glädje och kärlek i ditt liv, med varaktiga resultat som du kan dra nytta av varje dag!  

Jag är utbildad inom ”Leadership by Heart” och ”Zen Coaching”, två metoder som båda som stödjer din inre resa från logiskt tänkande och analys till att nå ditt hjärta och leva i sanning från den platsen.

För att skapa att skapa trygghet och förtroende och uppnå resultat behöver vi träffas flera gånger. Din första coaching-session är helt kostnadsfri och utan några förpliktelser. Under denna session kartlägger vi din nuvarande situation, dina önskemål och hur vi kan ta dig dit du vill. Välkommen till mitt coachingrum! 

Kroppsbehandling 

Genom min närvaro och mina helande händer kanaliseras ljus och energi för att läka det som behöver läkas i din kropp. Behandlingen är mjuk och sensuell samtidigt som den arbetar med energiflödet. Den är holistisk, intitutiv och djupgående och främjar självläkning. Effekterna av behandlingen fortsätter även efter att sessionen är avslutad.  

Att nå kroppen på en djupare gudomlig nivå är en magisk upplevelse! Resultatet är att du kan frigöra dig från gamla blockeringar och skapa utrymme för att leva mer levande och balanserat, vilket låter dig njuta av livet till fullo. Detta skapar varaktigt mer plats för glädje och kärlek att blomstra!

De utbildningar jag genomfört inom massage och kroppsterapi inkluderar; Massage ”Alchemy of Touch”, Kroppsdearmourering ”The Gaia Method”, Tantraterapi & -massage ”The Art of Love”.   

Kristina är en fantastisk massageterapeut – intuitiv, närvarande och helt fantastiska händer! Känner mig alltid som ny när jag går därifrån ❤️

Elin S.

”Jag har aldrig under alla mina år i terapi vågat gråta – hos Kristina Bellman gjorde jag det. Hon tog emot mig, så fint. Jag kände mig sedd och tröstad i min sorg. Det var jätteskönt.”

Maria S.

sv_SESvenska