TJÄNSTER

Coaching

Jag coachar dig så att du kommer i kontakt med ditt hjärta och släpper alla tankar och blir mer sann mot dig själv, för att uppleva med glädje och kärlek i ditt liv. Vi har bara ett liv och det gäller att ta tillvara på varje dag tänker jag. Jag är utbildad inom Zen coaching vilket är en metod som stödjer din inre resa från logiskt tänkande och analyserande till att vara i ditt hjärta och leva i sanning från den platsen. Mitt råd är att ses ett antal gånger för att skapa trygghet och förtroende mellan oss och för att uppnå framsteg. 

Coaching 75 minuter nybesök 500 kr (dras av vid köp av paket)

Coachingpaket om   5 sessioner á 75 minuter 5.000 kr  Coachingpaket om 10 sessioner á 75 minuter 9.000 kr 

Healingmassage 

Kroppen är något av det viktigaste vi har och därför måste vi vara rädda om den. Allt som händer runt omkring oss sätter sig och tar sig uttryck i våra kroppar som stress, trauman och besvärliga utmanande situationer i livet. Det innebär att du kanske känner dig spänd eller har smärta någonstans vilket beror på att det naturliga energiflödet i din kropp blivit stört. Det händer många utmanande saker i vår omvärld hela tiden vilket kanske skapar både stress och oro. En helande massage kan då vara välgörande och till stor nytta. Vill du koppla av och ha en skön stund för dig själv är denna massage också toppen. Jag är utbildad och certifierad i en metod som heter ”Alchemy of Touch”. En holistisk djupgående helande metod som ökar energiflödet i kroppen och bidrar till självläkning. Kvittot kan med fördel användas till friskvårdsbidraget!

Massage 90 minuter 1500 kr           Massage 120 minuter för 1800 kr

Klippkort Massage 5 ggr á    90 minuter 6000 kr                      Klippkort Massage 5 ggr á  120 minuter 7500 kr 

Kroppsterapi  

Att komma i kontakt med kroppen är magiskt! Resultatet är att du blir av med gamla saker och skapar plats för att känna dig mer levande och mer balanserad i kroppen och kunna njuta av livet fullt ut. Du kan bli mer avslappnad och känna dig mer som dig själv och få utrymme för glädje och kärlek i stället. Jag har genomfört ett antal utbildningar inom detta område; tantraterapi, tantramassage och kroppsdearmourering baserad på ”the Gaia method”. Jag är även utbildad massör i ”Alchemy of touch” och internationellt certifierad Hahta yogalärare samt fördjupar mig löpande inom yoga, tantra och yogisk tantrisk filosofi. Ju mer jag arbetar med kroppsterapi använder jag alla mina olika kunskaper i olika situationer utifrån olika behov. Jag älskar kroppar!

Kroppsterapi  90 minuter 2.000 kr
Kroppsterapi 120 minuter 2.500 kr  (Yonimassage 2.200 kr) 

Paket på 5 sessioner á  90 minuter  8.000 kr                                        Paket på 5 sessioner á 120 minuter 10.000 kr (Yoni 9.000 kr)

Kristina är en fantastisk massageterapeut – intuitiv, närvarande och helt fantastiska händer! Känner mig alltid som ny när jag går därifrån ❤️

Elin S.

”I first met Kristina in Ängsbacka and she really stood out because of her playful and positive spirit. I booked her body treatment session because I was struggling with sexuality and really trusted her to help me in this area because of her respectful and professional attitude. The experience was absolutely amazing – she helped me connect with my own playful side, I never laughed so hard from receiving touch before, it was really eye-opening. I learned not to rush towards goals and instead enjoy the full ride. I highly recommend it to anyone who wants to better at understanding your own sexuality and improve your love-making.”

Peter P.

Massage Therapist
sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska