TJÄNSTER

Massage på en djupare nivå som läker din kropp


Kroppen är något av det viktigaste vi har och därför måste vi vara rädda om den. Allt som händer runt omkring oss sätter sig och tar sig uttryck i våra kroppar som stress, trauman och besvärliga utmanande situationer i livet. Det innebär att du kanske känner dig spänd eller har smärta någonstans vilket beror på att det naturliga energiflödet i din kropp blivit stört. Den senaste tiden har varit väldigt speciell för de flesta av oss kanske skapat både oro och ångest och då kan en helande massage vara välgörande och göra stor nytta. Jag är utbildad och certifierad i en metod som heter ”Alchemy of Touch”. Det är en holistisk djupgående helande metod som ökar energiflödet i kroppen och bidrar till självläkning. Jag ger inga kortare sessioner än 90 minuter då den tiden behövs för att du ska hinna komma in i djup avslappning.

Massage 90 minuter 1500 kr
Massage 120 minuter 1800 kr

Hälsocoaching med ett yogiskt perspektiv


Är du stressad, trött och tycker att glädjen saknas i ditt liv? Behöver du stöd och råd för hur du ska må bättre och komma i bättre kontakt med din kropp och få en bättre hälsa? Det kan vara svårt att på egen hand se och förstå sina vanor och hur de påverkar vårt välbefinnande. Jag har kunskap om den yogiska filosofin och vetenskapen för hur du lever ett hälsosammare och lyckligare liv samt är internationellt certifierad yogalärare. Jag är även coachutbildad både inom traditionell coaching och Zen coaching samt har kunskaper inom Ayurvedisk medicin. Jag stöttar dig genom att ställa frågor och vi kommer gemensamt fram till vilka förändringar som behöver göras i ditt liv för att du ska må bättre. Yogan och stretching av kroppen är ett viktigt verktyg och jag kan även ge individuella klasser för att du ska kunna lära dig att läka din kropp och ditt sinne på egen hand.

Hälsocoaching 60 minuter 900 kr
Hälsocoaching paket om 5 sessioner 4.000 kr
Hälsocoaching paket om 10 sessioner 7.000 kr

Kroppsbehandling för mer sinnlighet och njutning


Våra kroppar är sinnliga och skapta för att känna njutning. Stress, oro, trötthet eller depression kan orsaka att vi omedvetet stänger av våra sinnen. Har du svårt för att slappna av och njuta? Har du problem med din kropp och sexuella energi? Känner du stora yttre eller inre krav på prestation i din relation? En kroppsbehandling innebär att vi först pratar om dina utmaningar och att jag sedan hjälper dig att slappna av för att därefter hjälpa till att läka det du har problem med eller öka medvetenheten och närvaron i din egen kropp. Jag är utbildad tantra terapeut och har genomgått många olika utbildningar inom detta område och behärskar flera metoder för läkning av både kvinnors och mäns kroppar. Ibland räcker det med en behandling, ibland kan det behövas flera. Observera att detta absolut inte är utförande av sexuella tjänster! Detta handlar om sexuell läkning och ökad närvaro. Jag tar även emot par för behandling.

Kroppsbehandling 120 minuter 2.500-3.000 kr*
Kroppsbehandling 180 minuter 3.000-3.500 kr*
* Priset sätts utifrån typ av session
Längre behandlingar/sessioner ges vid förfrågan

”I first met Kristina in Ängsbacka and she really stood out because of her playful and positive spirit. I booked her body treatment session because I was struggling with sexuality and really trusted her to help me in this area because of her respectful and professional attitude. The experience was absolutely amazing – she helped me connect with my own playful side, I never laughed so hard from receiving touch before, it was really eye-opening. I learned not to rush towards goals and instead enjoy the full ride. I highly recommend it to anyone who wants to better at understanding your own sexuality and improve your love-making.”

Peter P.

Massage Therapist

50% rabatt på din första session!

Book now
X
sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska