TJÄNSTER

Kroppsterapi och Dearmorering

Kroppen, själen och sinnet hänger ihop det är min fulla övertygelse. Upplever du utmaningar på olika sätt i ditt liv lagras det alltid också samtidigt i din kropp. Du kanske känner dig avstängd och har dålig kontakt med din kropp, har blockeringar eller upplever smärta, har genomgått någon form av trauma eller har en sexuell dysfunktion. I sådana fall kan du behöva arbeta på djupet med kroppen och frigöra spänningar, lösgöra känslor. Du kan komma i kontakt med gamla minnen, mönster, sår och se bilder och händelser spelas upp för ditt inre. Resultat är att du blir av med det gamla och skapar plats för att känna dig mer levande och mer balanserad i kroppen. Du kan bli mer avslappnad och känna dig mer som dig själv och få utrymme för glädje och kärlek i stället. Den metod jag använder är mjuk och kärleksfull och det gör absolut inte ont på något sätt i din fysiska kropp utan genomförs med närvaro och respekt för dig. Jag arbetar alltid intuitivt utifrån vad jag uppfattar att din kropp behöver. Jag har själv gjort denna typ av behandlingar många gånger och är fascinerad av vilken magisk effekt de har. Vi arbetar med olika delar av din kropp och fokuserar på det som behövs vilket kan vara samtliga kroppens chakran som t.ex. käkarna/halsen, hjärtat, magen eller yoni/lingam men kan även vara andra kroppsdelar. Jag har även genomfört ett antal utbildningar inom detta område baserad på ”the Gaia method”. Det kan gömma sig hur mycket som helst bakom minsta lilla punkt eller ärr på kroppen är min personliga erfarenhet! 

Kroppsterapi med fokus på yoni 120 minuter 2.200 kr

Kroppsterapi och Dearmourering 90 minuter 2.000 kr

Kroppsterapi och Dearmourering 120 minuter 2.500 kr

 

Healingmassage

 

 

Kroppen är något av det viktigaste vi har och därför måste vi vara rädda om den. Allt som händer runt omkring oss sätter sig och tar sig uttryck i våra kroppar som stress, trauman och besvärliga utmanande situationer i livet. Det innebär att du kanske känner dig spänd eller har smärta någonstans vilket beror på att det naturliga energiflödet i din kropp blivit stört. Den senaste tiden har varit väldigt speciell för de flesta av oss kanske skapat både oro och ångest och då kan en helande massage vara välgörande och göra stor nytta. Vill du bara slappna av och ha en skön stund för dig själv och ge dig själv en gåva är denna massage också toppen! Jag är utbildad och certifierad i en metod som heter ”Alchemy of Touch”. Det är en holistisk djupgående helande metod som ökar energiflödet i kroppen och bidrar till självläkning. Jag ger inga kortare sessioner än 90 minuter då den tiden behövs för att du ska hinna komma in i djup avslappning.

Massage 90 minuter 1500 kr

Massage 120 minuter 1800 kr

Tantrisk kroppsterapi  


Vill du öka närvaron i din egen kropp och komma i mer kontakt med dig själv? Våra kroppar är sinnliga och skapta för att känna njutning men stress, oro, trötthet eller depression kan orsaka att vi omedvetet stänger av våra sinnen och kontakten med oss själva. Tantrisk terapi och massage innebär att vi först pratar om dina utmaningar, behov och önskningar och att jag sedan arbetar utifrån min intuition. Det kan innebära allt från att vi gör olika tantriska övningar till avslappning, meditation och gränssättningsövningar. Därefter kanske du får lugn och sensuell intuitiv beröring som hjälper dig att slappna av men som även väcker dina sinnen. Sedan kanske jag hjälper till med att läka dig och din kropp på det sätt som den behöver. Vi avslutar lugnt och stilla på det sätt som passar bäst för stunden. Allt beror på dina behov! Hela sessionen bidrar till att öka medvetenheten och närvaron i din egen kropp. Jag är utbildad tantra terapeut och har genomgått många olika utbildningar inom detta område men är även utbildad massör och har genomgått flera utbildningar i kroppsterapi eller sk. kropps dearmourering. Det innebär att jag behärskar flera metoder för läkning av både kvinnors och mäns kroppar. Ibland räcker det med en behandling, ibland kan det behövas flera under en period. Observera att detta absolut inte är utförande av sexuella tjänster! Detta handlar om läkning och ökad närvaro. Jag tar även emot par för behandling.

Tantrisk kroppsterapi 120 minuter 3.000 kr
Tantrisk kroppsterapi 180 minuter 4.000 kr

Kristina är en fantastisk massageterapeut – intuitiv, närvarande och helt fantastiska händer! Känner mig alltid som ny när jag går därifrån ❤️

Elin S.

”I first met Kristina in Ängsbacka and she really stood out because of her playful and positive spirit. I booked her body treatment session because I was struggling with sexuality and really trusted her to help me in this area because of her respectful and professional attitude. The experience was absolutely amazing – she helped me connect with my own playful side, I never laughed so hard from receiving touch before, it was really eye-opening. I learned not to rush towards goals and instead enjoy the full ride. I highly recommend it to anyone who wants to better at understanding your own sexuality and improve your love-making.”

Peter P.

Massage Therapist
sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska