VEM ÄR JAG?

Jag är en nyfiken och kreativ person som brinner för personlig utveckling, men jag är också väldigt empatisk med mycket kärlek och erfarenhet att dela med mig av. Jag har utvecklats från att ständigt vara lite stressad och missnöjd med livet till att känna mig lugn, trygg och väldigt glad och lycklig.
En utmaning för mig har varit att jag aldrig känt att jag riktigt passat in i yrkeslivet. Jag arbetade som konsult och projektledare, men även som linjechef framförallt inom IT och bank.
Det är relativt nyligen som jag förstått att jag ingår i kategorin av sk. högkänsliga personer. Detta för med sig att jag är väldigt intuitiv och inkännande och tar in och bearbetar alla sinnesintryck på djupet.
Under alldeles för många år upplevde jag att det var fel på mig och att jag inte riktigt passade in någonstans. Att jag var för svag och känslig och aldrig räckte till eller var tillräcklig.
Idag vet jag mycket bättre och har lärt mig att ta hand om mig själv genom att kombinera olika verktyg som yoga, meditation, mantrasång, andningsövningar och att vara nära naturen, men det allra viktigaste för mitt välbefinnande är att få beröring regelbundet.
Jag har insett att det mänskliga behovet av beröring är något som många av oss glömt bort men som är extremt viktigt för välbefinnandet.
Jag är oändligt tacksam för att jag fått göra denna resa och känner mig hedrad av att få dela mina gåvor med dig.

Här är några delar av min resa

Min pilgrimsvandring på nästan 800 kilometer startade i Saint-Jean-Pied-de-Port i Frankrike

Det senaste året har varit väldig spännande för mig och jag har gjort en lång resa både fysiskt och mentalt. Förra sommaren (2019) bestämde jag mig för att jag göra mitt livs resa. Den startade med en pilgrimsvandring ”Camino de Santiago” i Frankrike och Spanien på ungefär 800 kilometer, vilket tog över 5 veckor. Det var magiskt och underbart vackert att vandra hela dagarna och vara så nära naturen ofta i ensamhet.

Min första resa till Indien

Efter pilgrimsvandringen bar det av till Indien där jag gjorde en Ayurvedisk detox en sk. ”Panchakarma” av kropp, själ och sinne under tre veckor. Det var också en fantastisk upplevelse och även om det var lite utmanande ibland mådde jag fantastiskt bra efteråt. Jag kände mig så ren och lätt i hela kroppen och full med energi samtidigt som jag var lugn och fokuserad i sinnet. Kan inte komma på någon bättre beskrivning än att jag mådde som en liten prinsessa helt enkelt.

När jag tog emot mitt internationella
yogacertifikat i Indien

Direkt efter Thailand bar det av tillbaka till Indien igen för att genomföra en yogalärarutbildning på en månad som också var helt fantastiskt och gav mig ett internationellt lärarcertifikat. Jag fick lära mig massor kring den yogiska vetenskapen och filosofin, Ayurveda och dess filosofi, Meditation, Mantrasång och Andning (Pranayama) samt Asanas (Core Hatha Yoyga stretching). Övriga relevanta utbildningar jag genomfört de senaste åren är Tantra Terapeut och Zen Coach vilka också utvecklat mig massor.

Anlände drygt 5 veckor senare till Santiago de Compostela i Spanien

Under min utbildning till massör och
kroppsterapeut i Thailand

Efter detta begav jag mig till Thailand för att utbilda mig till massör och kroppsterapeut vilket var både roligt och utvecklande. Jag fick med glädje lära mig en mycket användbar och professionell metod för massage och kroppsterapi. Kroppen är något av det viktigaste vi har anser jag och därför måste vi vara rädda om den. Jag har alltid älskat min kropp och därför var det helt fantastiskt att få insikt i denna holistiska djupgående helande metod som ökar både energiflödet i kroppen och bidrar till självläkning. Bara att genomföra kursen bidrog till läkning genom alla praktiska övningar vi utförde på varandra.

50% rabatt på din första session!

Book now
X
sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska